Στο 6 Days o Λαρισαίος κομμωτής των διασήμων

O Βαλεντίνος Ευθυμίου προτείνει τρόπους φροντίδας των μαλλιών μας

Άνοιξη, εποχή για ανανέωση εσωτερική αλλά και εξωτερική. Το κρύο, η υγρασία ταλαιπωρούν ακόμα και τα μαλλιά μας για αυτό το λόγο, τώρα που η θερμοκρασία ανεβαίνει και ο καιρός φτιάχνει θα πρέπει να φροντίσουμε και τα μαλλιά μας.

Ο γνωστός κομμωτής των διασήμων Βαλεντίνος Ευθυμίου προτείνει στις αναγνώστριες του 6days.gr  αρχικά ένα καλό κούρεμα στα μαλλιά μας και τη χρήση μιας καλής θρεπτικής μάσκας «δεν είναι απαραίτητο το σαμπουάν που χρησιμοποιούμε να είναι επαγγελματικό, μπορεί να είναι και κάποιο του εμπορίου αλλά η μάσκα που θα εφαρμόσουμε στα μαλλιά μας θα πρέπει να είναι καλή ποιοτικός για να έχουμε και τα αποτελέσματα που θέλουμε», αναφέρει.

Παράλληλα, προτείνει την εφαρμογή ενός καλού λαδιού στις άκρες των μαλλιών για ακόμα περισσότερη θρέψη. «Όσες γυναίκες θέλουν να αλλάξουν χρώμα στα μαλλιά τους τώρα είναι η εποχή που πρέπει να επιλέξουν το χρώμα που θα ήθελαν να έχουν το καλοκαίρι. Επειδή είναι η εποχή που ταλαιπωρούνται αρκετά από τη θάλασσα και τον ήλιο καλό θα είναι να μην προτιμάμε μεγάλες αλλαγές το καλοκαίρι και να εμπιστευόμαστε πάντα τους ειδικούς. Από την εμπειρία μου ως κομμωτής προτείνω στην πελάτισσα να επισκέπτεται τουλάχιστον ανά δίμηνο το κομμωτήριο για μία  περιποίηση στο κούρεμα και κάποια  θεραπεία ανάλογα με τις ανάγκες των μαλλιών της», καταλήγει.

 

Ακολουθήστε το 6days.gr στο Instagram