Νυφικές προτάσεις από τον κομμωτή Βαλεντίνο Ευθυμίου

Η εποχή των γάμων ξεκινά και οι μέλλουσες νύφες αναζητούν τις καλύτερες επιλογές για να κάνουν την ημέρα εκείνη ακόμα πιο όμορφη απ’ ότι την είχαν φανταστεί.

Το νυφικό χτένισμα αποτελεί μεγάλο μέρος της εμφάνισης της νύφης και όπως επισημαίνει ο κομμωτής Βαλεντίνος Ευθυμίου είναι αυτό που θα ολοκληρώσει το look . Την χαρακτηρίζει ως μια εξαιρετικά σημαντική επιλογή αυτή του νυφικού χτενίσματος μιας και το σωστό χτένισμα όπως αναφέρει θα δώσει στη νύφη έναν άλλο αέρα και θα την κάνει να λάμπει εκείνη τη μέρα.

Ένα χτένισμα νύφης μπορεί να είναι – απλό, ρομαντικό, ανάλαφρο, αυστηρό, σικάτο ή βγαλμένο από μια άλλη εποχή, «η επιλογή σας θα διαμορφωθεί ανάλογα με το στυλ του γάμου που θέλετε να πετύχετε και τις προσωπικές σας προτιμήσεις. Επίσης, μην ξεχνάτε ότι μπορούμε να το αναβαθμίσουμε και να το κάνουμε ακόμα πιο περίτεχνο με διάφορες καρφίτσες, άνθη, στεφάνια με λουλούδια, πέρλες, φιόγκους.

Μετά λοιπόν από την επιλογή του νυφικού φορέματος το επόμενο βήμα είναι εύρεση ενός νυφικού χτενίσματος που θα σας κολακεύει», καταλήγει ο Βαλεντίνος Ευθυμίου και είναι έτοιμος να κάνει όλες τις γυναίκες ακόμα πιο ξεχωριστές, ακόμα πιο όμορφες την ημέρα του γάμου τους.

Ακολουθήστε το 6days.gr στο Instagram