Καλοκαίρι : Μαλλί στην… τρίχα

Καλοκαίρι, μια απαιτητική εποχή για τα μαλλιά μας. Ο κομμωτής των διασήμων Βαλεντίνος Ευθυμίου μας μοιράζεται με τους αναγνώστες του 6 Days tips και συμβουλές για την παραλία.

Κάθε γυναίκα επιθυμεί να δείχνει όμορφη και κομψή. Ένα από τα μέρη της εμφάνισης της που προσέχει περισσότερο είναι τα μαλλιά της για αυτό τα περιποιείται όσο συχνότερα μπορεί.

Μιας και μιλάμε για καλοκαίρι αυτό που μας έρχεται κατευθείαν στο μυαλό είναι ήλιος και θάλασσα που για τα μαλλιά μας σημαίνει επιπλέον ταλαιπωρία και αφυδάτωση.

Να θυμάστε πως το χλώριο της πισίνας αλλοιώνει το χρώμα των μαλλιών σας. Για αυτό πρέπει να χρησιμοποιούμε πάντα αντηλιακή προστασία.

Ένα δεύτερο tip για την προστασία της τρίχας είναι ο τρόπος που χρησιμοποιούμε τα προϊόντα styling. Για παράδειγμα η ισιωτική πρέσα είναι ένα εργαλείο που πρέπει να το αποφεύγουμε την περίοδο του καλοκαιριού ή έστω να το ελαττώσουμε όσο μπορούμε περισσότερο.

Τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε στα μαλλιά μας το καλοκαίρι και ειδικά στα ξανθά μαλλιά που είναι πιο ευαίσθητα είναι η μάσκα. Είναι ένα προϊόν που πρέπει να το χρησιμοποιούμε όλο το καλοκαίρι στα μαλλιά μας.

Οι θεραπείες είναι πάντα αναγκαίες το καλοκαίρι για τα αφυδατωμένα μαλλιά για αυτό θα πρέπει να επισκέπτεστε το κομμωτήριο σας για παραπάνω ενδυνάμωση.