Η Νόνη Δούνια κατάφερε με 40 ευρώ να είναι η πιο κομψή πολιτικός στη δεξίωση του Προεδρικού Μεγάρου

Νόνη Δούνια : Από τις πιο καλοντυμένες στη δεξίωση για τα 45 χρόνια από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας που παρέθεσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος στους κήπους του Μεγάρου.

Η βουλευτής ξεχώρισε με τις στιλιστικές της επιλογές. Εξάλλου η πολυετής θητεία της στο χώρο της μόδας συνέβαλε να τραβήξει πάνω της όλα τα φλας.

Δεν ήταν λίγες οι κυρίες που αναρωτήθηκαν τι ήταν αυτό που φορούσε. Οι περισσότερες ήταν σχεδόν βεβαιες ότι προέρχεται από κάποιον γνωστό σχεδιαστή. Και όμως όχι, καθώς η Νόνη Δούνια επέλεξε αυτό το οποίο ακολουθούν πολλές διάσημες κυρίες του εξωτερικού, αλλά και των βασιλικών οικογενειών. Πρόκειται για τάση, να επενδύουν δηλαδή σε street band. Ρούχα μικρής χρηματικής αξίας αλλά εντυπωσιακά.

Η βουλευτής της ΝΔ επέλεξε ένα σομόν φόρεμα που αποτελούνταν το πάνω μέρος του από δαντέλα και από τη μέση και κάτω από μια πλισέ φούστα.

Μάλιστα το φόρεμα είναι της γνωστής αλυσίδας Zara από τη φετινή συλλογή και κοστίζει μόλις 39,90 ευρώ. Τα παπούτσια είναι και αυτά επίσης της αλυσίδας Mango.