Τα παιδιά τραγουδούν για τα αδέσποτα

Η Φιλοζωική Ένωση Εργαζομένων στη Διεύθυνση του Τμήματος Καθαριότητας του Δήμου Αθηναίων διοργανώνει στις 9 Ιουνίου συναυλία αγάπης για τα αδέσποτα στον κήπο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών (Βασ. Σοφίας και Κόκκαλη) και η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Οι διοργανωτές επισημαίνουν τα εξής: «Σας προσκαλούμε όλους την Κυριακή 9 Ιουνίου στις 18:00 στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής όπου θα πραγματοποιηθεί μια συναυλία αγάπης, από παιδιά που θέλουν να τραγουδήσουν για να βοηθήσουν τα αδέσποτα ζώα.

Ελάτε να παρακολουθήσετε ένα σπουδαίο πρόγραμμα που έχει επιμεληθεί ο μικρός Αλέξανδρος, που θέλει να μοιράσει σε όλους ένα μήνυμα αλληλεγγύης, ένα μήνυμα αγάπης για όλα τα αδέσποτα ζώα, που καθημερινά υποφέρουν και αναζητούν μια καλύτερη τύχη.

Η ελπίδα μας είναι αυτή η νέα ευαισθητοποιημένη γενιά, να σκορπίσει σε όλους, μεγάλους και μικρούς, την όρεξη και την θέληση να βοηθήσουν έμπρακτα για ένα καλύτερο μέλλον για αυτά τα πλάσματα.
Σας περιμένουμε να περάσουμε όμορφα και μελωδικά παρέα, να γνωριστούμε και να σας λύσουμε κάθε απορία σχετικά με το πως θα μπορούσατε να βοηθήσετε ένα αδέσποτο ζώο, μιας και μπορείτε να κάνετε τόσα πολλά και διαφορετικά, που θα εκπλαγείτε!

Στην εκδήλωση μας θα μπορέσετε να γνωρίσετε κάποια καταπληκτικά αδέσποτα σκυλάκια που αναζητούν το παντοτινό τους σπίτι»

Είσοδος ελεύθερη : Μπορείτε να δωρίσετε τροφές, αμπούλες, είδη για τα αδέσποτα της πόλης.

Ακολουθήστε το 6days.gr στο Instagram