Ο νέος καλύτερος φίλος σου σε περιμένει – Υιοθέτησε

Ο νέος καλύτερος φίλος σου σε περιμένει, υιοθέτησε, είναι το σύνθημα του Δημοτικού Κυνοκομείου Λάρισας. Η Νταίζη, η Λούση, ο Νίνο, ο Ρόμπερτ, η Αρλέτα ψάχνουν οικογένεια, περιμένουν ανθρώπους που αγαπούν τα ζώα και θα τους βρείτε στο Δημοτικό Κυνοκομείο Λάρισας. Οι μουσούδες τους φιγουράρουν στην ολοκαίνουργια ιστοσελίδα του Κυνοκομείου  www.kynokomeio-larisas.gr  και συστήνονται ως αδέσποτα που ψάχνουν για οικογένεια.

Στην κατηγορία Υιοθεσία οι ενδιαφερόμενοι βρίσκουν όλα τα σκυλάκια που φιλοξενούνται στο Κυνοκομείο με όλα τα στοιχεία για το κάθε ζώο. Δίνουν πληροφορίες για την ηλικία του, το τρίχωμά του, αν είναι αρσενικό ή θηλυκό, αν είναι φιλικό, το μέγεθός του και τον αριθμό του chip που του έχει τοποθετηθεί. Επίσης, υιοθετώντας κάποιος έναν σκύλο από το Κυνοκομείο το παραλαμβάνει με το βιβλιάριό του καθώς έχει κάνει τα απαραίτητα εμβόλια, έχει αποπαρασιτωθεί και έχει στειρωθεί.

Λόγω των περιορισμένων θέσεων περίθαλψης που υπάρχουν στο Κυνοκομείο και σύμφωνα με τα όσα ορίζει ο νόμος, στην περίπτωση που περάσει εύλογο χρονικό διάστημα και δεν έχει βρεθεί λύση για την υιοθεσία κάποιου σκύλου και εφόσον κριθεί από τον κτηνίατρο υγιής, τότε ο σκύλος επαναφέρεται στο φυσικό του περιβάλλον με απόφαση της δημοτικής αρχής, εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου Λάρισας και κατά προτίμηση στην περιοχή από όπου περισυλλέγει.

Μέσω της ιστοσελίδας του Δημοτικού Κυνοκομείου δίνεται η δυνατότητα στους πολίτες που έχασαν το ζώο τους να το αναζητήσουν σε σχετική λίστα ή σε εκείνους που βρήκαν κάποιο ζώο να το δηλώσουν στο γραφείο Πολιτών του Δήμου Λαρισαίων και στο τηλέφωνο 2413500400.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εξυπηρετούνται πηγαίνοντας στο Δημοτικό Κυνοκομείο που βρίσκεται στη Λάρισα, Όπισθεν Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου, στην περιοχή του Μεζούρλου, να τηλεφωνούν στο 2417 722 721 – Κυνοκομείο, στο 2410 614637 – Υπηρεσία Πρασίνου Δήμου Λαρισαίων, στο 2413-500-400 – Υπηρεσία Πολιτών Δήμου Λαρισαίων.
Επίσης, μπορούν να ενημερώνονται μέσω της σελίδας που διατηρεί το Δημοτικό Κυνοκομείο στο Facebook
Το ωράριο για επίσκεψη στο χώρο του Κυνοκομείου είναι Δευτέρα έως Παρασκευή 9:30 π.μ. – 12 το μεσημέρι ενώ μπορούν να επικοινωνούν μέσω τηλεφώνου από τις 8 π.μ. έως τη 1 μ.μ. Δευτέρα – Παρασκευή.

Ο νέος καλύτερος φίλος σου σε περιμένει, υιοθέτησε μην αγοράζεις ζώα.

 

Ακολουθήστε το 6days.gr στο Instagram