«Μέχρι να μην υπάρχουν πια ζώα στον δρόμο», το επίκαιρο βίντεο του Γιώργου Μαυρίδη

Γιώργος Μαυρίδης η αγάπη του παρουσιαστή και tattoo artist για τα ζώα είναι γνωστή. Η Μόλλυ, το σκυλάκι του που τον ακολουθεί σχεδόν παντού είναι πλέον ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα κατοικίδια της σόουμπιζ.

Ο ίδιος έχει μιλήσει πολλές φορές ανοικτά για την ανάγκη να ευαισθητοποιηθούμε όλοι περισσότερο στο θέμα των αδέσποτων ζώων. Παράλληλα, έχει μιλήσει για το ζήτημα της υιοθεσίας, προτρέποντας όλους όσους θέλουν να αποκτήσουν ένα κατοικίδιο να καταφύγουν σε αυτή την οδό.

Στο παρακάτω σποτ που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2017, αλλά παραμένει πάντα επίκαιρο, ο Γιώργος Μαυρίδης κάνει ακριβώς αυτό. Μιλάει από την αρχή για την ανάγκη να στραφούμε όλοι στη λύση της υιοθεσίας σε περίπτωση που θέλουμε να αποκτήσουμε ένα ζωάκι.

Στο κείμενο που συνοδεύει το σποτ της Φιλοζωικής Ένωσης Ηλιόπουλης αναφέρονται τα εξής: «Ο Γιώργος Μαυρίδης και η Μόλυ έκαναν την δική μας επιθυμία πραγματικότητα. Να φτιάξουμε ένα σποτάκι για τα αδέσποτα. Ένα σποτάκι που θα προτρέπει τον κόσμο να υιοθετήσει. Είτε από τον δρόμο, είτε από το καταφύγιο, είτε από την φιλοζωική ομάδα της περιοχής του. Ένα σποτάκι που θα προτρέπει τον κόσμο να μην φοβηθεί να υιοθετήσει ένα ζώο μεγαλύτερης ηλικίας ή ένα ζώο με αναπηρία. Όλη η Ελλάδα είναι γεμάτη από μικρούς θησαυρούς. Μικρούς θησαυρούς με μεγάλη καρδιά και τεράστια αποθέματα αγάπης. Ανοίξτε την καρδιά σας, ανοίξτε την αγκαλιά σας και σώστε ένα αδέσποτο. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε μέσα από την καρδιά μας τον Γιώργο Μαυρίδη για την τιμή που μας έκανε να πρωταγωνιστήσει μαζί με την αγαπημένη μας Μόλυ και που αγκάλιασε την ιδέα μας».

Δες το βίντεο.