Στη Λάρισα το Coca-Cola & Akis Food Tour Festival

Το Coca–Cola & Akis Food Tour Festival είναι ήδη γεγονός και τρίτη του στάση είναι η Λάρισα το Σάββατο 8 Ιουνίου για να μας χαρίσει μοναδικές γευστικές εμπειρίες παρέα με παγωμένη Coca–Cola!

Πόσα Σαββατόβραδα έχετε περάσει προσπαθώντας να αποφασίσετε με την παρέα σας τί θα κάνετε; Δεν μπορείτε να συμφωνήσετε ποτέ στο μέρος, στην ώρα, στην ταινία, στο φαγητό. Ο ένας θέλει ποτό, ο άλλος άραγμα στο σπίτι. Και, όταν τελικά συμβιβάζεστε και βρίσκεται μία μέση λύση, πάντα έρχεται κάτι για να σας αλλάξει τα σχέδια. Το Coca–Cola & Akis Food Tour Festival είναι εδώ για να δώσει απάντηση σε όλα σου τα διλήμματα.

Έχουμε και λέμε. Το μέρος είναι η Πλατεία Ταχυδρομείου, η ώρα έξι το απόγευμα μέχρι έντεκα το βράδυ, η ταινία το «A Star is Born» και το φαγητό λαχταριστά burgers με παγωμένη Coca–Cola. Και αν αναρωτιέσαι πώς θα τα συνδυάσεις όλα, σου έχουμε την απάντηση. Το Coca–Cola & Akis Food Tour Festival έρχεται στην Λάρισα και υπόσχεται να σου προσφέρει αξέχαστες στιγμές!

Το βράδυ του Σαββάτου, 8 Ιουνίου, μάζεψε την παρέα σου και περάστε μια βόλτα από την Πλατεία Ταχυδρομείου. Βρες το Coca–Cola & Akis Food Tour Festival, ζήτησε από τον Άκη Πετρετζίκη να σου ετοιμάσει το classic burger του και απόλαυσέ το μαζί με μία παγωμένη Coca–Cola, παρακολούθησε τις την ταινία «A Star is Born» στο θερινό κινηματογράφο που θα βρίσκεται εκεί, παίξε με τους φίλους σου arcades παιχνίδια και διασκέδασε με το Χρήστο Ανθόπουλο !

Το Coca–Cola & Akis Food Tour Festival επέλεξε την πόλη μας για τον τρίτο σταθμό του ταξιδιού του και έρχεται να μας χαρίσει ένα Σαββατόβραδο που θα μας μείνει αξέχαστο! Εσύ θα το χάσεις;

Ακολουθήστε το 6days.gr στο Instagram