Το Outer Walls έρχεται στη Φρίξου

Το Outer Walls έρχεται στη Φρίξου. Το 2ο Outer Walls για αυτή τη σεζόν μεταφέρεται στη Φρίξου, στο πιο ανήσυχο στενό της Λάρισας και σε μία από τις πιο όμορφες και αγαπημένες τοποθεσίες.

Το Outer Walls έρχεται στη Φρίξου την Τρίτη 18 Ιουνίου.

Το event θα φιλοξενήσει ένα ανερχόμενο ταλέντο αλλά και υπέροχο παραγωγό-dj, Niv Ast.  Θα απλωθεί σε όλο το μήκος του στενού, αγκαλιάζοντας τα THE ALLEY, Bardon, Estrella Larisa και Vintage in housepub.
Έχοντας την έδρα του στο Tel Aviv, ο διαστημικός κυβερνήτης Niv Ast έρχεται να σας οδηγήσει σε μια βόλτα που δεν θα ξεχάσετε. Έχει κυκλοφορήσει τελευταία μερικά από τα πιο εκκεντρικά κομμάτια τα οποία δεν μας πέρασαν απαρατήρητα και τα ξεχωρίσαμε από την πρώτη στιγμή.

 

Βεβαιωθείτε πρώτα ότι έχετε ακούσει τις κυκλοφορίες του στην Ombra, το Disco Monroe στην Snap Crackle & Pop, στην Relish, στην Materia, στην Correspondant με το remix στο Dada Pt 2 του Fort Romeau, στην La Dame Noir και στην Calypso Records και ελάτε να ταξιδέψουμε και να χορέψουμε μαζί με τους Scot Dech , Unickue και 8Floy για ακόμη μία φορά.

Το Outer Walls φροντίζει κάθε φορά να ζείτε τις πιο όμορφες στιγμές »έξω από τοίχους». Στιγμές γεμάτες χαρά ανακαλύπτοντας νέα μονοπάτια με μία μοντέρνα και ιδιαίτερη αισθητική.

Poster design
Sowl Creative Studio

Επιμέλεια κοκτέιλ
The Workshop Bar

Χορηγοί
Bacardi, Serkova, Stella Artois, Trike Bar, Γκουνέλας

Χορηγοί επικοινωνίας
Beater.gr

6days.gr