Κάνουν «κατάληψη» στα μπαρ της Λάρισας

Άρωμα τσίπουρου στο welcome party του Bar Engage - Αγκαζέ

Τα δέκα καλύτερα μπαρ της χώρας υποδέχτηκαν τους λάτρεις του cocktail στην αυλή του «Κλίμαξ» στο welcome party της φετινής διοργάνωσης του Bar Engage – Αγκαζέ το βράδυ της Δευτέρας 29 Απριλίου.

Με βασικό τοπικό προϊόν το τσίπουρο οι bartenders πρότειναν δροσερά και εύγευστα cocktails. Στο party βρέθηκε και ο γνωστός chef Σωτήρης Κοντιζάς.

Το 4ο Bar Engage – Αγκαζέ ξεκίνησε στην πόλη της Λάρισας και θα ολοκληρωθεί στις 4 Μαΐου. Οι διοργανωτές της εκδήλωσης, που για τέταρτη συνεχή χρονιά πραγματοποιείται στη Λάρισα, επιφυλάσσουν τόσο στους συμμετέχοντες επαγγελματίες, όσο και στο κοινό μια εμπειρία μοναδική για τα ελληνικά και ευρωπαϊκά δεδομένα. Από τις 29 Απριλίου έως τις 4 Μαΐου, το Bar Engage 2019, προσκαλεί bartenders, influencers και opinion leaders από την Ελλάδα και το εξωτερικό για να μοιραστούν γνώσεις και εμπειρίες με συναδέλφους τους αλλά και με το κοινό, μέσα από Pop Up bars, και special events.

Το πρόγραμμα για σήμερα Τρίτη 30 Απριλίου περιλαμβάνει:

Early drinks

Δύο αγαπημένα μπαρ, το Plastelina από το μακρινό Ηράκλειο και το The Love Shake – Coffee Garden Bar από τα γειτονικά Τρίκαλα ενώνουν τις δυνάμεις τους για ένα μοναδικό street party. Την Τρίτη 30 Απριλίου, στις 7 πίνουμε απογευματινά cocktails στο Bar Engage Hub (Βενιζέλου 38).

Τake overs

Πρώτη ημέρα που οι καλεσμένοι κάνουν “κατάληψη” στις μπάρες των λαρισαϊκών μπαρ.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τον Max Collins Wolff από το λονδρέζικο Bar Swift στο Dante’s Pairing Cultures, τον Thibault Mqn από το παρισινό DANICO στο Bollocks, τον Ben Tyler από τη La Mezcaleria Paris της γαλλικής πρωτεύουσας στο Floyd Food Community, τον Omar Itani από τον Λίβανο και το βραβευμένο Central Station Boutique Bar στο Sherlock Easy bar, τον Aleksandrs Sadovskis από το HIMKOK και το μακρινό Όσλο στο «THE ALLEY», τον Benjamin F. Cavagna από το 1930 Cocktail Bar του Μιλάνου στο Kiou και τον Borja Triñanes Dieste από το Angelita Madrid της Μαδρίτης στο Πόρτεγο.

 

Ακολουθήστε το 6days.gr στο Instagram