Η καρδιά του μοντελισμού χτυπά στη Λάρισα

Η Λέσχη Στατικού Μοντελισμού Λάρισας διοργανώνει για τέταρτη συνεχή χρονιά την Έκθεση-Διαγωνισμό Στατικού Μοντελισμού πανελλήνιας απήχησης υπό την αιγίδα της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού & Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων και την υποστήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Εμπορικού Επιμελητηρίου Λάρισας.

Σκοπός της Έκθεσης – Διαγωνισμού είναι η ανάδειξη της καλλιτεχνικής φύσης και δημιουργίας των πολιτών της Λάρισας μέσα από την παρουσίαση των εκθεμάτων τους.

Επίσης, θα φιλοξενηθούν και θα διαγωνιστούν εκθέματα μελών έτερων συλλόγων μοντελιστών από όλη την Ελλάδα, αλλά και το εξωτερικό (Βουλγαρία, Σερβία, Κύπρος).
Η 4η Έκθεση – Διαγωνισμός Στατικού Μοντελισμού θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο Παρασκευή 7, Σάββατο 8 και Κυριακή 9 Ιουνίου από τις 9:00 πμ έως τις 21:30 στον Μύλο του Παππά.

Η είσοδος είναι δωρεάν.

Καθ’ όλη την διάρκεια της Έκθεσης – Διαγωνισμού θα λαμβάνουν χώρα εκπαιδευτικά σεμινάρια πάνω σε τεχνικές μοντελισμού. Το Σάββατο 8/6 στις 17:00 θα πραγματοποιηθεί σεμινάριο με θέμα «βάψιμο και παλαίωση άρματος» και την Κυριακή 9/6 στις 11:00 πμ σεμινάριο με θέμα «βάψιμο αεροσκάφους».

Τα επίσημα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 8/6 στις 19:30.

Η έκθεση θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 9/6 στις 14:00 με τις βραβεύσεις των νικητών.
Στην φετινή έκθεση θα υπάρχει ειδικό αφιέρωμα στο θρυλικό αεροσκάφος f4 Phantom.

Ακολουθήστε το 6days.gr στο Instagram