Ζώδια : Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας

Ζώδια : Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας. Η Αφροδίτη βρίσκεται στους Διδύμους και αυτό είναι καλό… για τους Διδύμους. Τα υπόλοιπα Ζώδια κάνουν τα δικά τους. Αλλά εμείς είμαστε έτοιμοι για όλα γιατί μας προειδοποιεί ο Εύα Κόκορα, που όλα τα προβλέπει.

Ζώδια : Αναλυτικά οι προβλέψεις της εβδομάδας

Κριός

Ο Άρης στον 4ο οίκο σου που σχετίζεται με το σπίτι φέρνει εντάσεις και διαφωνίες και μια διαρκή γκρίνια. Το διάστημα δεν ενδείκνυται για να λύσεις οικογενειακά θέματα που χρονίζουν. Καλύτερα να περιμένεις όταν θα φύγει ο Άρης και φυσικά θα σε ενημερώσω για το πότε.

Ο Κρόνος σε έχει ταλαιπωρήσει πολύ τον τελευταίο χρόνο σε ζητήματα δουλειάς, και θα χρειαστεί να κάνεις λίγη ακόμη υπομονή. Η κατάσταση αυτή θα εξακολουθήσει να υφίσταται με εξάρσεις και υφέσεις ως το τέλος του 2020.

Ταύρος

Ο Ουρανός στο ζώδιο σου, έχει ξεκινήσει να σε ταράζει, ειδικά εσένα που έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες. Ήδη σου έχει δώσει ξαφνικά γεγονότα και αναταραχές.

Ως Ταύρος δύσκολα αλλάζεις και ο Ουρανός έχει βάλει σκοπό να σε ταρακουνήσει ριζικά.

Επαγγελματικά, έχεις αρχίσει να επαναπροσδιορίζεις τους στόχους σου αλλά και τις υπάρχουσες σχέσεις με συναδέλφους και προϊσταμένους. Ταυτόχρονα, αν ασχολείσαι με τον επιχειρηματικό χώρο, σου δίνονται ευκαιρίες επέκτασης. Στους υπόλοιπους ανακινούνται ζητήματα κληρονομικά.

Επιπλέον, η Αφροδίτη αφού άφησε το ζώδιο σου και προχώρησε στον 2ο οίκο σου δίνει αυτό το διάστημα ευκαιρίας για οικονομική επέκταση μέσα από επικοινωνιακές δραστηριότητες και δημόσιες σχέσεις.

Δίδυμος

Χρόνια πολλά σε σένα που γιορτάζεις τα γενέθλια σου αυτό το διάστημα. Η Αφροδίτη πέρασε το Σάββατο στο ζώδιο σου και σε κάνει πιο ελκυστικό/ή και σου ανοίγει προοπτικές και ευκαιρίες και σε ερωτικό και σε οικονομικό επίπεδο.

Όσοι βρίσκεστε σε σχέση , την επανεξετάζεται και είναι κατάλληλο το διάστημα για να εκφράσετε στο/στην σύντροφό σας τις ανάγκες σας προκειμένου να αλλάξουν συνήθειες και παγιωμένες συμπεριφορές που σας ενοχλούν.

Ωστόσο, δώστε προσοχή και μην αντιδράτε με παρορμητικότητα καθώς υπάρχει δυσκολία λόγω Ποσειδώνα να διακρίνεται καθαρά τα συναισθήματα σας.

Ζώδια : Πως επηρεάζει ο Ποσειδώνας

Καρκίνος

Ο Άρης στο ζώδιο σου, σε κάνει πιο δυναμικό και αποφασιστικό. Σε οπλίζει με το απαραίτητο θάρρος να αλλάξεις ό,τι δεν σου αρέσει στη ζωή σου αλλά και να δείξεις στους γύρω σου πως τα ηνία της ζωής σου τα κρατάς εσύ.

Ωστόσο με την Αφροδίτη στον 12ο οίκο σου, πρόσεξε γιατί όσα κάνεις παρασκηνιακά, ερωτικά και οικονομικά μπορεί να αποκαλυφθούν σε πρόσωπα που δεν θέλεις.

Ο Κρόνος στον 7ο οίκο των σχέσεων εξακολουθεί να σε ταλαιπωρεί και να σου βάζει τρικλοποδιές. Ο σκοπός του είναι να σε κάνει να επανεξετάσεις ουσιαστικά τις σχέσεις σου με τους Σημαντικούς Άλλους. Όσοι δεν πληρούν τα στάνταρ σου να δουν την πόρτα της εξόδου.

Λέων

Η Αφροδίτη και ο Ερμής λειτουργούν θεραπευτικά στο κομμάτι της διάθεσης σου και σε ανακουφίζει μετά από τόσο καιρό εντάσεων.

Μεγαλύτερη βαρύτητα όμως χρειάζεται να δώσεις στην υγεία σου, και δεν θα έβλαπτε ένα τσεκαπ καθώς την έχεις επιβαρύνει αρκετά λόγω εργασίας και στρες.

Ο Άρης στον 12ο οίκο, μαρτυράει κρυφή και παρασκηνιακή δραστηριότητα αλλά και καταπιεσμένο θυμό. Καλό θα ήταν να τον εκτονώσεις μέσω κάποιου σπορ για να μην ξεσπάσεις αργότερα.

Παρθένος

Ο Ήλιος και η Αφροδίτη που βρίσκονται στον 10ο οίκο σου και είναι ένας οίκος που σχετίζεται με τα επαγγελματικά σου και τη δημόσια εικόνα σου βοηθάνε σε επαγγελματικές εξελίξεις.

Από κοινωνικής πλευράς είναι ένα διάστημα ιδιαίτερα ευνοϊκό τόσο για να διευρύνεις τον κύκλο σου, όσο και για να κάνεις γνωριμίες που θα έχουν ένταση και δράση. Ευκαιρία δηλαδή για να βγεις από το comfort zone σου και να κάνεις πράγματα μέσα από ομάδες.

Μεγάλη προσοχή όμως όσοι έχετε γεννηθεί από 8 έως 13 /9 καθώς ο Ποσειδώνας σας παίζει ύπουλα παιχνίδια και σας ωραιοποιεί ανθρώπους και καταστάσεις που κάθε άλλο παρά ωφέλιμοι είναι για σας.

Εννοείται πως μέχρι να φύγει δεν πρέπει πιστεύετε σε αγάπες κι έρωτες, αν δεν θέλετε να σέρνεστε στα πατώματα αργότερα.

Ζώδια : Οι προβλέψεις της εβδομάδας και για τα υπόλοιπα

Ζυγός

Με τον Δία στον 3ο οίκο σου, οίκο που σχετίζεται με τα κοντινά ταξίδια, τη συγγραφή και τα αδέλφια, μπορείς να τολμήσεις άφοβα μικρές αποδράσεις. Αλλά και να σχεδιάσεις μεγαλύτερες καθώς ο ήλιος και ο Ερμής στον 9ο σε προσκαλεί να δεις με μια ευρύτερη οπτική την ζωή σου. Και γιατί όχι να την επανατοποθετήσεις σε κάποιο άλλο τόπο από αυτόν που μένεις.

Άλλωστε ο Κρόνος και ο Πλούτωνας στον 4ο οίκο που σχετίζεται με την οικογένεια, δημιουργούν εδώ και καιρό ζυμώσεις στο σπίτι σου και σε σπρώχνουν με τον τρόπο τους να αλλάξεις συνήθειες. Αλά και αντιλήψεις που είχες για χρόνια σχετικά με την οικογένεια.

Μπορείς να δοκιμάσεις να εκφραστείς γραπτώς για όλα όσα σε απασχολούν ή για όσα νιώθεις και δεν βρίσκεις σωστό τρόπο για να τα εκφράσεις τόσο σε άτομα της οικογένειας όσο και στο έτερον ήμισυ.

Τέλος, ο Άρης στον 10ο οίκο, σε σπρώχνει να διεκδικήσεις αυτό που θεωρείς εσύ καλύτερο για την δουλειά σου και γιατί όχι; Να ζητήσεις μια προαγωγή.

Σκορπιός

Οι περισσότεροι Σκορπιοί αυτό το διάστημα απολαμβάνετε το Δία στον οίκο των οικονομικών σας, που φέρνει λεφτά αλλά και αυξημένο το αίσθημα αυτοεκτίμησης.

Φυσικά σας έχει ανοίξει την όρεξη όλο αυτό το σκηνικό και ψάχνετε κι άλλες πηγές εισοδήματος καθώς και ανακινείτε κληρονομικά ζητήματα για να δείτε τι μπορείτε να εκμεταλλευτείτε.

Επιπλέον, η Αφροδίτη σας φέρνει πιο κοντά στον σύντροφο σας και σας δίνει ευκαιρίες για μεγαλύτερη οικειότητα και συναισθηματική εμπλοκή.

Εσείς όμως που είστε γεννημένοι τις πρώτες μέρες του ζωδίου όπερ σημαίνει 26, 27, 28, 29 Οκτωβρίου έχετε αναταραχές με το έτερον ήμισυ. Δεν μπορείτε να απολαύσετε όσα οι Σκορπιοί των άλλων δεκαημέρων απολαμβάνουν.

Τοξότης

Πολλά και ενδιαφέροντα συμβαίνουν στον ερωτικό σου τομέα. Γιατί ο Ιούνιος είναι από τους πιο ερωτικούς μήνες του έτους για σένα αλλά και γιατί ο Άρης στον όγδοο πυροδοτεί δυνατά πάθη και σε προσκαλεί να ζήσεις δυνατές εμπειρίες.

Το πρόβλημα είναι βέβαια το οικονομικό, σταθερά από τον προηγούμενο χρόνο που ο Κρόνος τυραννάει τον οίκο των οικονομικών σου. Παρόλο που ο Δίας κάνει φιλότιμες προσπάθειες και σου φέρνει έστω και λίγα φλουριά στο σακί. Ο Κρόνος κερδίζει έδαφος και σε πιέζει να βρεις λύσεις, να αναθεωρήσεις τους τρόπους που μέχρι τώρα διαχειριζόσουν τα χρήματα και σε προσκαλεί να ωριμάσεις πάνω σε αυτόν τον τομέα.

Ζώδια : Η Αφροδίτη και τα επαγγελματικά

Αιγόκερως

Στο ίδιο σημείο θα βρεθεί και η Αφροδίτη στις 8, που σημαίνει ότι για τον Ιούνιο αυτοί οι τομείς θα είναι ιδιαίτερα σημαντικοί και ότι φαίνεται ότι θα σημειώσεις πρόοδο στον επαγγελματικό τομέα.

Αυτή την περίοδο οι σχέσεις σου και ιδιαίτερα ο Σημαντικός Άλλος της ζωής σου σε απασχολεί. Έχεις την τάση να γίνεις πιο διεκδικητικός στο τι θέλεις από εκείνον/η σε σχέση με το προηγούμενο διάστημα.

Πρόσεξε μόνο τον τρόπο που θα θέσεις τα αιτήματα σου καθώς είναι εύκολο να παρεκτραπείς. Και να δημιουργήσεις πολεμικό κλίμα, τη στιγμή που αυτό που έχεις ανάγκη είναι να ζητήσεις περισσότερη προσοχή και φροντίδα.

Υδροχόος

Βρίσκεσαι σε μια πολύ παραγωγική φάση επαγγελματικά και ενώ αυτό σε χαροποιεί, δεν σου αφήνει χρονικά περιθώρια να ασχοληθείς με τα αισθηματικά σου. Ή να βρεις λίγο χρόνο για να συναντήσεις ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ή να ασχοληθείς με την αισθητική πλευρά του σπιτιού σου.

Ευτυχώς όμως οι φίλοι σου, με τον Δία στον 11ο οίκο, είναι διαθέσιμοι να σε βοηθήσουν και να στηρίξουν τις ανάγκες σου.

Η μεγαλύτερη απειλή όμως είναι η εσφαλμένη εκτίμηση που κάνεις για την οικονομική σου κατάσταση. Μιας και ο Ποσειδώνας θα είναι καιρό εκεί, φρόντισε να τσεκάρεις συνεχώς το κατά πόσο βιώσιμες αλλά και αξιόπιστες είναι οι πηγές εισοδήματος σου.

Ιχθύς

Το σπίτι σου και οικογενειακά ζητήματα σε απασχολούν αυτό το διάστημα και καλά θα κάνεις να μην λάβεις το μέρος κάποιου. Θα βρεθείς μπλεγμένος/η σε προβλήματα που δεν είναι δικά σου.

Δεν έχεις χρόνο για χάσιμο καθώς στα επαγγελματικά σου υπάρχει τρέξιμο και εξελίξεις. Οπότε προσπάθησε να καταπνίξεις το αίσθημα του σωτήρα που σε ωθεί να θυσιάζεσαι για τους άλλους τη στιγμή που η δική σου βάρκα είναι που βουλιάζει.

Και βουλιάζει γιατί ο Ποσειδώνας, ειδικά σε εσένα του Β δεκαημέρου, σκορπάει παραισθήσεις και εξιδανικευμένη θέαση της ζωής σου. Ή μάλλον σε αφήνει να ονειροπολείς, που ως Ιχθύς, άλλο που δεν θέλεις. Προσοχή λοιπόν.

Μείνετε συντονισμένοι καθώς θα ακολουθήσουν καλοκαιρινές προβλέψεις για τις εκλείψεις που θα αναστατώσουν όλα τα Ζώδια.

Για πιο ολοκληρωμένη εικόνα καλό είναι να διαβάσεις και τον ωροσκόπο σου. Αν δεν τον γνωρίζεις, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μου στο evakokkora@gmail.com  για να σε διαφωτίσω.

Γράφει η Εύα Κόκορα

Ακολουθήστε το 6days.gr στο Instagram