Πώς «κατακτούν» μια γυναίκα;

Διαβάστε, σε τρία βήματα, πως σας προτρέπει η Ειρήνη Χειρδάρη να κατακτήσετε μια γυναίκα που ποθείτε. Ένα απόσπασμα με πρακτικές οδηγίες, από τη «Σχολή Αποπλάνησης» της Ελληνίδας Sex Editor.

Για να κατακτήσεις το αντικείμενο του πόθου σου, θέλω να έχεις προετοιμάσει το έδαφος. Να προσέξεις πάρα πολύ καλά την αρχή, πώς θα το πας. Αλλάζοντας κάποια μικρά πράγματα, μεταμορφώνεται εντελώς μια ιστορία και γίνεται μεγάλος έρωτας. Ο σκοπός του φλερτ είναι ένας και μόνο. Να πάρει ο άντρας το τηλέφωνο της γυναίκας. Ώστε να την καλέσει την επόμενη μέρα για ραντεβού. Αν δεν έχουμε αυτό, δεν έχουμε τίποτα. Απλώς χάσαμε το χρόνο μας. Αν δεις ότι το φλερτ σου πηγαίνει καλά, πολύ καλά, υπάρχει έλξη και συναισθηματική αποπλάνηση και τα πάντα, ζήτα το τηλέφωνό της για να ξαναβρεθείτε. Μην κάνεις το λάθος να της δώσεις εσύ το δικό σου, έστω και από ευγένεια. Για να μην την ενοχλήσεις δηλαδή, να σε καλέσει εκείνη όταν θέλει και μπορεί. Παρότι αρχικά αυτό φαίνεται όντως ευγενικό, πρόσεξε, έχει παγίδα. Ακόμη κι αν πραγματικά γι’ αυτό το έκανες, να μην ενοχλήσεις, αμέσως αντιστρέφονται οι ρόλοι: βρίσκεται εκείνη στο ρόλο του άντρα κι εσύ στο ρόλο της γυναίκας. Εκείνη σκέφτεται: να στείλει μήνυμα ή να πάρει τηλέφωνο; Τι να πει στο πρώτο μήνυμα άραγε; Τι ώρα είναι καλύτερα να το στείλει; Μήπως να σε πάρει κατευθείαν τηλέφωνο να σου πει να πάτε για καφέ;

Ο άντρας κυνηγός

Όπα! Ο άντρας είναι ο κυνηγός. Ο άντρας πρέπει να έχει αυτά τα άγχη. Για να χαρεί όταν κατακτήσει. Μην το κάνεις λοιπόν, μην αντιστρέψεις με τίποτα τους ρόλους. Πέφτει το Επίπεδο Ενδιαφέροντος. Ή δεν θα ενδιαφέρεσαι εσύ και τόσο πια για αυτήν τη γυναίκα που σου τηλεφωνά ή που σου ζητά ραντεβού, ή δεν θα ενδιαφέρεται εκείνη για σένα, δεν θα σε ποθεί, εφόσον δεν την κατάκτησες, δεν την κυνήγησες. Πάρε εσύ το τηλέφωνό της προτού αποχωριστείτε. Πες της «πόσο μου άρεσε η κουβέντα μας» ή «είσαι ενδιαφέρουσα γυναίκα» ή «πέρασα πολύ ωραία μαζί σου απόψε», «θα χαιρόμουν να σε γνωρίσω καλύτερα» ή «θα χαιρόμουν αν έβγαινες μαζί μου για φαγητό ένα βράδυ». Αν πει κι εκείνη το ίδιο, είναι θετική, και τότε πες της «θα μου δώσεις το τηλέφωνό σου για να σε καλέσω;» Οπότε έρχεσαι εσύ στην αντρική θέση το επόμενο πρωί, στη θέση του κυνηγού. Αν θα στείλεις μήνυμα και τι ή θα πάρεις τηλέφωνο κατευθείαν και τι θα της πεις για να την κατακτήσεις. Πρόσεξε, τα μηνύματα όντως είναι αδύναμα συγκριτικά με το τηλεφώνημα, δεν δείχνουν ότι έχεις τόσο αυτοπεποίθηση. Ωστόσο, ναι, για λόγους ευγενείας, για να μην ενοχλήσεις, στέλνεις πρώτα ένα μήνυμα, κάτι σαν «Είμαι ο Νίκος κι από χθες δεν έφυγες καθόλου απ΄το μυαλό μου». Και όταν σου απαντήσει, ρώτα κατευθείαν αν μπορείς να την καλέσεις, αν μπορεί να μιλήσει. Και πάρε τηλέφωνο. Για να της ζητήσεις ραντεβού από κοντά.

Facebook

Αν σου έχει δώσει το facebook προφίλ της τώρα αντί για το τηλέφωνό της, είναι ΟΚ, συνηθίζεται σήμερα. Κάν’ της request την επόμενη μέρα με μήνυμα πάντα – ποτέ request χωρίς μήνυμα, φαίνεται αδύναμο, ότι κομπλάρεις. Ένα παρόμοιο μήνυμα με αυτό που είπαμε να στείλεις στο κινητό της. Αν δεν έχετε ανταλλάξει ούτε τηλέφωνο ούτε facebook, κάτι πήγε στραβά. Aλλά ωστόσο ξέρεις το επίθετό της και τη βρίσκεις στο Fb αυτή τη γυναίκα που σου έκανε εντύπωση. Tότε ξανά στέλνεις μήνυμα μαζί με το request, κάτι σαν «παιδεύομαι ώρες να σε βρω» ή, αν ρώτησες άλλους για το επίθετό της, «έφαγα τον κόσμο, αλλά δε μπορούσα να τα παρατήσω, με εντυπωσίασες». Μην κάνεις ξερό request με τίποτα. Με μαθηματική ακρίβεια θα πάει χάλια. Θα σου κάνει add ξερό, και μετά; Δεν ξεκινά δυνατά, δεν δείχνει ότι πατάς καλά στα πόδια σου, ότι έχεις αυτοπεποίθηση.

Αν το φλερτ είναι εξαρχής από το Internet τώρα, αν πρόκειται για ιντερνετικό φλερτ σου, η πολιτική είναι ακριβώς η ίδια. Δείχνεις θετικός, δείχνεις ενθουσιασμό, δεν μιλάς ποτέ για σεξ, δείχνεις ότι θέλεις να τη γνωρίσεις, κάνεις ερωτήσεις για εκείνη και δημιουργείς κοινό έδαφος, συμμερίζεσαι τις απόψεις της και βρίσκεις τα κοινά σας ενδιαφέροντα. Το φλερτ στο Internet δεν αφορά μόνο στις σεξουαλικές σχέσεις. Είναι ανάλογα πώς θα το χρησιμοποιήσεις το Διαδίκτυο. Στο τρίτο μήνυμα, πρέπει να της ζητήσεις ραντεβού. Αλλιώς τρως το χρόνο της. Πες ένα «μου αρέσει τόσο να μιλάω μαζί σου, θα ήθελα να σε γνωρίσω». Αν πει κι εκείνη το ίδιο, ρώτα «θα ήθελες να βγεις μαζί μου (για φαγητό ή για ποτό) ένα βράδυ μέσα στην εβδομάδα;» Αν πει ότι δεν ξέρει, έχει πολύ δουλειά ή οτιδήποτε άλλο, την κόβεις. Απλώς την κόβεις ευγενικά, «δεν πειράζει, χάρηκα που τα είπαμε έστω και από εδώ». Και δεν ξαναστέλνεις. Ποτέ. Αν τώρα στείλει εκείνη, αργείς λίγο να απαντήσεις και γράφεις «κατάλαβα ότι δεν ενδιαφέρεσαι γλυκιά μου». Και την κόβεις. Μην αφήσεις καμιά γυναίκα να σου τρώει το χρόνο σου. Αν πει μα πώς, της αρέσεις, απλώς είναι πιο χαλαρή τώρα, αν δώσει δικαιολογία τελοσπάντων, ευχαρίστως να τα πείτε από κοντά. Δείξε ότι είσαι ένας άντρας που ξέρει από dating. Αν ανταλλάξετε τηλέφωνα στο Facebook, την καλείς, αλλά αντί για ραντεβού σε πάει για sexting, για σεξ με μηνύματα δηλαδη, την κόβεις. Δεν έχεις να κερδίσεις κάτι από το sexting, το cybersex και το chatsex, εκτός και αν αυτό θέλεις, να εκτονωθείς με αυνανισμό και να πας για ύπνο κι ούτε μπερδέματα ούτε φασαρίες. Αλλά δεν θα πας από το sexting σε μεγάλο έρωτα, να τα έχεις ξεκάθαρα στο μυαλό σου. Αν πας για μεγάλο έρωτα, να αναπτύξεις εμπιστοσύνη και σεβασμό, δεν ξεκινάς με sexting.

Είναι ΟΚ το φλερτ από το Internet, αν από εκεί πάει κατευθείαν στον πραγματικό κόσμο. Και τότε δεν υπάρχει κάτι παράξενο. Αν πάει το φλερτ από το Internet στον πραγματικό κόσμο, ισχύουν ακριβώς όσα ισχύουν και για τις γνωριμίες τετ-α-τετ. Από εδώ και πέρα ότι ακούς να λέω ισχύει εξίσου για τις γνωριμίες που ξεκίνησαν στον εικονικό κόσμο και για τις γνωριμίες που ξεκίνησαν στον πραγματικό κόσμο. Όταν έχεις το τηλέφωνο μιας γυναίκας που σου αρέσει, λογικά θα την καλέσεις την επόμενη μέρα. Ή θα στείλεις μήνυμα την επόμενη μέρα. Αν στείλεις δύο μέρες αργότερα, είναι ΟΚ, μπορεί να είναι Πρόκληση για κείνη και να αυξήσει έτσι το Επίπεδο Ενδιαφέροντός της (θα πούμε σε επόμενο σεμινάριο της Σχολής Αποπλάνησης τι σημαίνουν αυτά). Και πάλι, όμως, το κάνεις μόνο σε μια γυναίκα που φάνηκε να «σε έχει». Και με το να μην την καλέσεις αμέσως θέλεις να της δείξεις ότι τελικά δεν «σε έχει» και τόσο. Αν όμως στείλεις μήνυμα μια εβδομάδα μετά, δεν είναι ΟΚ. Δείχνεις ότι δεν ενδιαφέρεσαι και τόσο ή ότι παίζεις με πολλές. Χάνεται η στιγμή, χάνεται ο ενθουσιασμός, πέφτει το Επίπεδο Ενδιαφέροντός της κατακόρυφα. Αν δεν απαντήσει στο μήνυμά σου, μην ξανακαλέσεις και μην ξαναστείλεις. Στον αιώνα τον άπαντα. Μην την κυνηγήσεις, είναι παγίδα αυτή στην οποία πέφτουν οι άντρες, ότι επειδή είναι κυνηγοί πρέπει να ψήσουν την άλλη. Μην μπαίνεις στην ουρά. Αν δεν σου απαντήσει στο μήνυμα, τα έχει με άλλον, είναι αγενής, είναι ψώνιο, είναι τρελή, δεν θέλει, άλλαξε γνώμη -δεν σε νοιάζει. Αν σου απαντήσει δυο μέρες μετά στο μήνυμά σου, μην της απαντήσεις. Κάτι τρέχει, έχει άλλον, παίζει με πολλούς, έχει χαμηλό Επίπεδο Ενδιαφέροντος για σένα. Αν βέβαια σου ζητήσει χίλια συγνώμη, πει ότι της συνέβη κάτι τρομερό, πες «καταλαβαίνω», ρώτα την αν είναι όλα καλά και μετά ρώτα την αν μπορείς να την καλέσεις, για να δείξεις ενδιαφέρον. Μόνο σε αυτήν την περίπτωση δέχεσαι να μην έχει απαντήσει μέσα στη μέρα στο μήνυμά σου. Αν όλα πάνε καλά, στείλεις μήνυμα την επόμενη μέρα, απαντήσει εκείνη αμέσως, λογικά θα κρατήσετε μια μικρή συνομιλία με μηνύματα τις επόμενες μέρες. Είπαμε σε προηγούμενο σεμινάριο της Σχολής Αποπλάνησης, δυο πράγματα έχεις στο μυαλό σου: πνευματική πρόκληση και συναισθηματική αποπλάνηση στα μηνύματα. Είναι χαζό βέβαια να μείνετε στα μηνύματα.

Ο πρώτος σου στόχος είναι να πας το φλερτ από τα sms στο τηλέφωνο. Εσείς οι δύο, προτού ακόμη βγείτε, να τηλεφωνιέστε όταν τελειώνετε τη μέρα σας και τις δουλειές σας. Το πας εύκολα εκεί. Tην πρώτη μέρα λογικά θα ανταλλάξετε δύο με πέντε sms. Της λες στο τελευταίο σου μήνυμα ότι είσαι στη δουλειά τώρα, και αν μπορείς να την πάρεις τηλέφωνο αργά το απόγευμα, όταν τελειώσεις, να μιλήσετε. Έτσι απλά γίνεται.

Ζήτα το σταθερό τηλέφωνο

Αργά το απόγευμα λοιπόν, ή το βραδάκι, της στέλνεις πρώτα ένα μήνυμα αν μπορεί να μιλήσει. Αυτό ήταν. Βάλε συναισθηματική αποπλάνηση και πνευματική πρόκληση και στο τηλεφώνημα. Δεν χρειάζεται να είναι μεγάλο τηλεφώνημα, μην αρχίσετε να λέτε τα εσώψυχά σας τα βράδια στο τηλέφωνο, μην σου πάει στο friend zone και καταλήξετε φιλαράκια. Ωστόσο, να μπει γραμμή εξαρχής ότι εσείς οι δύο, όταν τελειώνετε τη μέρα σας, τηλεφωνιέστε. Ζήτα εξαρχής σταθερό τηλέφωνο. Για να αποκλείσεις ότι έχει άλλον. Οι παντρεμένες δεν δίνουν ποτέ σταθερό. Αν δεν έχει σταθερό τηλέφωνο στο σπίτι, πήγαινε σιγά-σιγά τα τηλεφωνήματα πιο αργά από βραδάκι, κάνε το τηλεφώνημα στο τέλος της μέρας, για καληνύχτα. Αν δεν μπορεί να σου μιλάει αργά, κάτι τρέχει. Το ίδιο ισχύει εννοείται και για το φλερτ από το Internet, επιδιώκεις εξαρχής να μιλάτε σε σταθερό ή τα βράδια στο κινητό -χωρίς sexting.

Ραντεβού Σαββατοκύριακο

Εννοείται ότι της έχεις ζητήσει ήδη ραντεβού από το πρώτο τηλεφώνημα. Μην περιμένεις να το κάνει εκείνη, μην αλλάζεις τους ρόλους, είναι αντρική δουλειά τα ραντεβού, ο άντρας τα κανονίζει αυτά. Ο δεύτερος στόχος σου είναι να καθιερώσεις ότι εσείς οι δύο βγαίνετε ραντεβού Σαββατοκύριακο. Πρόσεξε, το ραντεβού του σαββατοκύριακου είναι το σημαντικό ραντεβού στην ζωή των εργένηδων, γυναικών και αντρών. Την Κυριακή, μια εργένισσα ξεκουράζεται, όπως κι εσύ, οπότε το Σάββατο είναι πιο χαλαρή, μπορεί να ξενυχτήσει, να σου δώσει όλο το χρόνο της, και, όταν αργότερα αρχίσει το σεξ μεταξύ σας, κοιμάστε μαζί το Σάββατο, κι έχετε μια χαλαρή μέρα, την Κυριακή, να κοιμηθείτε αγκαλιά μέχρι αργά, να ξανακάνετε σεξ, να φάτε πρωινό, να δείτε ταινίες στο DVD κ.λπ. Ακόμη και αν βλέπει κι άλλους άντρες τη στιγμή που την γνωρίζεις -εφόσον είναι single ακόμη μπορεί να βλέπει κι άλλoυς- θέλω να καθιερωθείς εξαρχής στο μυαλό της σαν το σημαντικό της ραντεβού. Και να της δείξεις με τη σειρά σου ότι εκείνη είναι το δικό σου σημαντικό ραντεβού. Οπότε, όταν της ζητήσεις ραντεβού στο τηλέφωνο, ρώτα την κατευθείαν τι κάνει Σάββατο βράδυ, αν θα ήθελε να βγείτε. Ωστόσο, αν συναντηθήκατε Κυριακή, για παράδειγμα, το ερχόμενο Σάββατο πέφτει μακριά, μπορεί να δώσεις διφορούμενα μηνύματα. Πες της λοιπόν για μεσοβδόμαδα, και από το δεύτερο ραντεβού σας καθιερώνεις το Σάββατο.

Θέλω να αποφύγεις με κάθε τρόπο τη ματαίωση των ραντεβού. Δίνει λάθος εντυπώσεις και μπερδεμένα μηνύματα. Σκέψου πολύ καλά αν όντως δεν υπάρχει καμία περίπτωση να ακυρώσεις το ραντεβού τη μέρα που πρόκειται να συναντηθείτε. Αν υπάρχει έστω και μια μικρή πιθανότητα να μην προλάβεις ή να μην μπορέσεις να αναβάλεις μια υποχρέωση που έχεις, μην το κλείσεις εξαρχής, πες επειδή δεν είσαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρεις για Τετάρτη που θέλει εκείνη, να το βάλετε Πέμπτη, που θα είσαι σίγουρα ελεύθερος.

Όπως και εσύ, πρόσεξε πάρα πολύ τη γυναίκα που σου ματαιώνει τα ραντεβού. Έχει χαμηλό επίπεδο ενδιαφέροντος για σένα. Αν στα ακυρώνει την τελευταία στιγμή, σημαίνει ότι της έτυχε κάτι καλύτερο. Μια ματαίωση επιτρέπεται μόνο αν πραγματικά η δικαιολογία που σου είπε στέκει, ή σου είπε κάτι πολύ σοβαρό, ότι αρρώστησε η μητέρα της, η γάτα της ή της έδωσαν τρελή δουλειά για το σπίτι. Αν ωστόσο μια γυναίκα συνηθίζει να σου ματαιώνει ραντεβού, κι ας τα βάζει άλλη μέρα, δεν είναι καθόλου καλός οιωνός. Πες εντάξει εκείνη την ώρα, δεν πειράζει, να είσαι ευγενικός, αλλά μην την ξαναπάρεις τηλέφωνο για να της ζητήσεις ραντεβού. Αν σου ακυρώνει το πρώτο, και δεν είσαι σίγουρος αν λέει αλήθεια ή κάτι τρέχει, πες εξαρχής, «εντάξει γλυκιά μου, στείλε μου εσύ όταν θα έχεις χρόνο και θα σε καλέσω να κανονίσουμε».

Κοψ’ την

Να ξέρεις ότι είναι κακός οιωνός όταν μια γυναίκα σε βάζει ραντεβού Τρίτη και πάλι Τρίτη ή Τετάρτη, και εσύ της λες για το Σάββατο, αλλά έλα που όλο και κάτι της τυχαίνει τα Σάββατα, και άντε πάλι Τετάρτη, κι έρχεται μια μέρα που γίνεσαι το αγόρι της Τετάρτης για σεξ. Κόψ’ την. Έχει άλλον ή άλλους. Εκτός και αν δεν σε πειράζει, αν θέλεις μόνο σεξ από κείνη, όχι μεγάλο έρωτα. Δεν είσαι εσύ πάντως το σημαντικό της ραντεβού. Αν σε πονάει αυτό, αν τη θέλεις ή αν πληγώνεται το Εγώ σου, δεν χρειάζεται να γίνεις αυστηρός ή να βγάλεις κακίες. Το κόλπο είναι να μη χάνεις τη γοητεία και το σεξαπίλ σου, ακόμη και όταν στέλνεις τις γυναίκες. Πες με ζεστή φωνή «λυπάμαι γλυκιά μου, φοβάμαι ότι θέλουμε διαφορετικά πράγματα, εγώ ήθελα να περνάμε μαζί τα Σαββατοκύριακα, που είμαι πιο χαλαρός». Μη φοβάσαι να στέλνεις τις γυναίκες που δεν είναι ΟΚ. Θα χρειαστεί να κόψεις πολύ κόσμο για να ευτυχήσεις στην προσωπική σου ζωή. Και θα κόψεις και γυναίκες με τις οποίες είσαι καψούρης. Mην φοβάσαι να κόβεις τις γυναίκες. Αν μάλιστα το κάνεις με τακτ και γοητεία, μπορεί αυτή η γυναίκα στο μέλλον να σου επιστρέψει βελτιωμένη…[…]

Πηγή: andro.gr