Ο Τόμι Χίλφιγκερ στηρίζει την οργάνωση Mothers2Mothers

«Τόμι Χίλφιγκερ, είσαι παγκόσμιος φεμινιστής;» ρώτησε η Άνι Λένοξ απευθυνόμενη στον σχεδιαστή μόδας σε φιλανθρωπικό κοκτέιλ πάρτι στο Μανχάταν, ζητώντας συγγνώμη που έστρεψε τα φώτα πάνω του.

«Είμαι εδώ» απάντησε ο Χίλφιγκερ με ένα μεγάλο χαμόγελο και όσοι βρίσκονταν στην αίθουσα ξέσπασαν σε χειροκροτήματα.

Η τραγουδίστρια είναι υποστηρίκτρια της φιλανθρωπικής οργάνωσης Mothers2Mothers, η οποία απασχολεί θετικές στον ιό HIV γυναίκες για να εξαλείψει τη μετάδοση του ιού σε παιδιά σε οκτώ χώρες της Αφρικής.

Συγκεκριμένα, προσλαμβάνει, εκπαιδεύει και βοηθά στην ενδυνάμωση θετικών στον ιό HIV γυναικών για να εργαστούν στην κοινότητά τους στον τομέα της υγείας. Οι «Μητέρες Μέντορες» εργάζονται στις τοπικές κοινότητες και στις ανεπαρκείς εγκαταστάσεις υγείας για να εξασφαλίσουν ότι οι γυναίκες και οι οικογένειές τους λαμβάνουν συμβουλές υγείας και τα φάρμακα που χρειάζονται και υποστηρίζονται στο ταξίδι της θεραπείας τους.

Χάρη στην εξειδίκευσή τους, οι Μητέρες Μέντορες αποτελούν πρότυπα, ενδυναμώνοντας τις θετικές στον HIV γυναίκες και βοηθώντας έτσι στον περιορισμό του στίγματος και των διακρίσεων που σχετίζονται με τον HIV.

Ζωή Παρμάκη
Η Ζωή Παρμάκη είναι δημοσιογράφος. Αυτό είναι και καλό και κακό, αλλά θα το αναλύσουμε κάπου αλλού διότι αυτός εδώ ο χώρος δεν επαρκεί. Όταν δεν εργάζεται, κάνει βόλτες με τη Μορφή, διαβάζει, βουτά σε πισίνες, ασχολείται με kick boxing και όταν έχει νεύρα πιάνει τις κουτάλες και μαγειρεύει.