Να σου πω

Και όσα πούμε μεταξύ μας

Να σου πω, γνωριστήκαμε, αγαπηθήκαμε, φιληθήκαμε και λίγο πριν το επόμενο …καμε μου λέει ότι είναι σε σχέση, αλλά πως είναι στα χωρίσματα, πως δεν περνά καλά, πως δεν υπάρχει ενδιαφέρον, πως ούτε καν μένουν στην ίδια πόλη. Μόνο που εκείνη επέστρεψε στην πόλη και έφυγαν και τριήμερο και φυσικά ο τύπος εξαφανίστηκε.

Εμένα με ενόχλησε, του το έδειξα και εκείνος με βρίσκει υπερβολική. Λες να είμαι;

Μ.

Λέω να βγείτε έξω και να σας χτυπήσει ο καθαρός αέρας. Είστε υπερβολική που δεν χάψατε το παραμύθι; Είστε υπερβολική που δεν τους κλείσατε δωμάτιο με θέα; Είστε υπερβολική γιατί; Σας παρακαλώ δεν θέλω χαζά. Έχουμε και Κούλουμα μπροστά μας.

 

Πέντε μήνες κάναμε βόλτες, αγάπες, ταινίες, παραστάσεις, εκδρομές, βρισκόμασταν για φαγητό τα περνούσαμε όλα μαζί. Και ένα μεσημέρι Κυριακής επιστρέφοντας μπαίνουμε στο ασανσέρ και δεν κρατήθηκα και του την έπεσα, τον στρίμωξα στη γωνία και τον φίλησα, και αυτός με έφτασε στην άλλη γωνία του ασανσέρ, λέγοντας μου ότι δεν θέλει συναισθηματισμούς, αγκαλιές και φιλιά. Το ασανσέρ σταμάτησε στον όροφο του διαμερίσματός του. Δεν βγήκα πάτησα το μηδέν και έφυγα.

Χ.Π.

Και καλά έκανες. Γιατί τι θα έπρεπε να κάνεις; Να μπεις να του πλύνεις και τα πιάτα από το μεσημέρι; Εσένα σου βγήκε σε πιο ερωτική η όλη φάση, σε εκείνον όχι και επειδή μέση λύση σε τέτοιες καταστάσεις δεν υπάρχουν καλύτερα που πάτησες το μηδέν αγαπημένη.

Στείλε το mail σου στο nasoupw@6days.gr ή στο  info@6days.gr  με την ένδειξη : «Να σου πω…».

 

Ακολουθήστε το 6days.gr στο Instagram