Ζώδια : Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας

Ζώδια : Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας. Αυτή την εβδομάδα έχουμε δύο βασικά γεγονότα: Την είσοδο του Ήλιου στον Καρκίνο στις 22/6, που αυξάνει την τρυφερότητα αλλά και την γκρίνια.

Τον Άρη στον Καρκίνο που θα σταθεί απέναντι στον Πλούτωνα (19/6 και τον Κρόνο στον Αιγόκερω και θα φέρει καρμικά γεγονότα και πολλή ένταση, κάνοντας την ατμόσφαιρα εκρηκτική.

Ψυχραιμία όμως, καθώς μας περιμένουν πιο δύσκολες μέρες τον Ιούλιο και οι μέρες που διανύουμε είναι απλά η προπόνηση.

Τα παρακάτω αποτελούν γενικές καιρικές συνθήκες για κάθε ζώδιο. Καλό είναι να διαβάζετε και τον ωροσκόπο σας και για πιο ολοκληρωμένη εικόνα και προβλέψεις χρειάζεται να αναλυθεί και ο προσωπικός σας χάρτης.

Ζώδια : Αναλυτικά οι προβλέψεις της εβδομάδας

 

Κριός

Ο Κρόνος και ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω φέρνει εδώ και καιρό ανακατατάξεις και ξεκαθαρίσματα στην οικογένεια.Ωστόσο τώρα που ο Άρης στον Καρκίνο θα σταθεί απέναντι θα πυροδοτήσει εντάσεις και καβγάδες σαν δικλείδα ασφαλείας στην πίεση που τόσο καιρό σιγοβράζει.

Βέβαια, από 22/6 που θα μπει ο Ήλιος στον Καρκίνο, ενδεχομένως να ομαλοποιήσει την κατάσταση και να φέρει μια πιο συμβιβαστική διάθεση. Όμως, θα είναι προσωρινές καθώς η κατάσταση αυτή στα οικογενειακά σας χρονίζει και θα ολοκληρωθεί αφού φύγει ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερω, δηλαδή μετά το 2024.

Υπομονή, λοιπόν. Από την άλλη, η Αφροδίτη στους Διδύμους δημιουργεί διάθεση για μακρινά ταξίδια αλλά προσοχή σε παρορμητικές σπατάλες που αργότερα θα τις μετανιώσετε.

Ταύρος

Εσείς οι Ταύροι με τον Ουρανό στο ζώδιο σας, θα σας δημιουργεί για την επόμενη επταετία αναταράξεις και σαν να μην φτάνουν όλα αυτά ο Κρόνος και ο Πλούτωνας που βρίσκονται απέναντι από τον Άρη, φέρνουν καρμικά γεγονότα με τα αδέλφια σας και σας καλούν να ξεσπάσετε την ένταση που έχετε συσσωρεύσει, με γόνιμο τρόπο.

Αποφύγετε να μαλώσετε μόνο για εκτόνωση και φροντίστε να μην πείτε λόγια που αργότερα θα τα μετανιώσετε. Η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Δία, σας προσκαλεί να ξοδέψετε για καλλωπιστικούς λόγους, όμως μην το παρακάνετε με τα φρου φρου γιατί φεύγοντας από την θέση αυτή, θα μείνετε με άδεια τσέπη.

Δίδυμος

Αγαπητοί Δίδυμοι, μπορεί η Αφροδίτη να είναι ακόμη στο ζώδιο σας και να νιώθετε πως σας ανήκει ο κόσμος-είναι και τα γενέθλια σας αυτές τις μέρες- όμως χρειάζεται να ξεκαθαρίσετε τις επιθυμίες σας, καθώς ένας νέος έρωτας μπορεί να σας οδηγήσει, λόγω Δια σε υπερβολές, που μετά θα τις μετανιώσετε.

Όσοι είστε δεσμευμένοι, πολύ πιθανόν να έχετε ευκαιρίες για επέκταση στη δουλειά σας ή στα οικονομικά σας μέσω του συντρόφου σας. Θα είναι πολύ ανακουφιστικό για εσάς, αφού τυραννιέστε καιρό τώρα με τα οικονομικά σας. Πόσο μάλλον τώρα που ο Άρης πυροδοτεί τον Κρόνο και τον Πλούτωνα και σας κάνει να χάνετε το κουράγιο σας για να παλέψετε για να βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση.

Ζώδια : Η είσοδος του ήλιου στον καρκίνο

 

Καρκίνος

Μπαίνουμε στην τελική ευθεία για τα γενέθλια σας και δυστυχώς δεν έχετε την διάθεση να το γιορτάσετε αφού ο Άρης στο ζώδιο σας , σάς κάνει καβγατζήδες και γκρινιάρηδες, όμως έχετε τα δίκια σας γιατί ταλαιπωρήστε καιρό τώρα. Η ένταση όμως που έχετε συσσωρευμένη μπορεί να βλάψει την υγεία σας.

Η Αφροδίτη που βρίσκεται απέναντι από τον Δία, μπορεί να σας χαρίζει κάποιες στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης, όμως χρειάζεται να είστε σε επιφυλακή καθώς μπορεί να αποκαλυφτούν οι κρυφές δοσοληψίες σας, ερωτικές και μη.

Λέων

Σε ασυνείδητο επίπεδο επεξεργάζεστε πληροφορίες για την ζωή σας , χωρίς φυσικά να το καταλαβαίνεται αφού ο Άρης στον 12ο οίκο σας κρατάει κρυφά τα μυστικά του. Όμως η παρουσία του Ήλιου εκεί από τις 22/6 στον Καρκίνο, θα σας φέρνει ξαφνικές αναλαμπές ή στιγμές διαύγειας και θα αναρωτιέστε τι σας ώθησε στο να ενεργήσετε έτσι.

Από την άλλη πλευρά, έχετε να αντιμετωπίσετε το εκρηκτικό κλίμα που επικρατεί στην εργασία σας, που σας εξαντλεί και το ανοσοποιητικό και σας κάνει επιρρεπείς σε μικροταλαιπωρίες, οι οποίες είναι δείγμα ότι χρειάζεστε άμεσα ξεκούραση.

Φυσικά, εσείς το μόνο που θέλετε είναι να ουρλιάξετε σε όλους αυτούς που σας ταλαιπωρούν εργασιακά, όμως μην διακινδυνεύσετε να διαπραγματευτείτε εν θερμώ, γιατί όχι μόνο δεν θα καταφέρετε κάτι αλλά θα χάσετε και το δίκιο σας.

 

Παρθένος

Η παρουσία του Άρη στον 11ο οίκο σας, οίκο που σχετίζεται με τους φίλους και τον κοινωνικό περίγυρο, φέρνει έντονο και σκληρό ενδεχομένως ξεκαθάρισμα.

Καιρός να μπει φρέσκος αέρας και ό,τι δεν είναι λειτουργικό ή χρήσιμο να αποβάλλεται με συνοπτικές διαδικασίες , καθώς η υπομονή σας έχει εξαντληθεί, από το ότι πολλοί εκμεταλλεύονται την καλοσύνη και την προσφορά σας και σας απομυζούν την ενέργεια.

Από την άλλη πλευρά η Πανσέληνος στον άξονα που σχετίζεται με τα εργασιακά σας, σας βοηθά να κλείσουν συνεργασίες που έκαναν τον κύκλο τους τις επόμενες 15 μέρες.

Ζώδια : Οι προβλέψεις της εβδομάδας και για τα υπόλοιπα

 

Ζυγός

Η εργασία σας φίλοι Ζυγοί , σας έχει εξαντλήσει και αρχίζετε να αναθεωρείτε σταδιακά τον τρόπο που λειτουργείτε ως τώρα, καθώς υπήρξατε αρκετά συμβιβαστικοί , όμως η υπομονή σας έφτασε στα όρια της.

Από 22/6, βρίσκεστε πιο κοντά στο τι χρειάζεστε από την εργασία σας και ανάλογα τον προσωπικό σας χάρτη, θα δρομολογήσετε δραστικές αλλαγές και θα αποσυμφορηθείτε από την πίεση, είτε θα εξακολουθήσετε να δυσφορείτε χωρίς να κάνετε κάτι για να βγείτε από το αδιέξοδο που σας έχουν οδηγήσει συνάδελφοι και προϊστάμενοι.

Η παρουσία της Αφροδίτης στον 9ο οίκο σας, σας ξεμυαλίζει για να αποδράσετε σε μακρινούς προορισμούς αλλά προσοχή μην ξοδέψετε αλόγιστα χρήματα πάνω στον ενθουσιασμό σας.

 

Σκορπιός

Η Πανσέληνος στις 17/6 σας καλεί να ξεκαθαρίσετε ζητήματα που σχετίζονται με κοινά χρήματα, είτε οικογενειακά είτε του/της συντρόφου σας , καθώς μπορεί να εκμεταλλεύεστε ορισμένες φορές την γαλαντομία τους προκειμένου να απολαύσετε πράγματα που σας αρέσουν.

Η παρουσία του Κρόνου/Πλούτωνα στον οίκο που σχετίζεται με τα αδέλφια , σας φέρνει ξαφνικές ρήξεις στις σχέσεις μαζί τους, αφού ο Άρης ερεθίζει τις διαφορές που υπάρχουν και προκαλεί σε λεκτικές συγκρούσεις. Μην κάνετε το λάθος να ενδώσετε, όσο κι αν σας πνίγει το δίκιο, και βρείτε πιο γόνιμους τρόπους να διευθετήσετε οριστικά τις εκκρεμότητες μαζί τους .

 

Τοξότης

Οικονομικά έχετε διαλυθεί σταδιακά εδώ και χρόνια, από το 2008 και μετά πιο συγκεκριμένα, όταν μπήκε ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω και είναι άδικο καθώς έχετε τον Δία να σας φέρνει θεωρητικά ευκαιρίες για περισσότερα έσοδα, όμως ο Κρόνος και ο Πλούτωνας που του κάνουν παρέα, του επιτρέπουν μόνο με το σταγονόμετρο να σας ευεργετεί.

Το ότι ο Άρης μπήκε στο χορό το Σάββατο, σας ωθεί παρ όλη την εξάντληση σας να βρείτε οριστικές λύσεις για τα οικονομικά σας καθώς σας έχει αποδυναμωθεί και το αίσθημα αξίας που έχετε και ως εκ τούτου και η αυτοπεποίθηση σας. Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η Αφροδίτη στους Διδύμους σας τσιγκλάει να ξοδέψετε για χάρη κάποιου έρωτα, που είτε τον περιμένετε είτε τον έχετε δίπλα σας. Οι σπατάλες αυτές όμως προέρχονται από την ανάγκη σας να ξεχάσετε τις δυσκολίες που περνάτε. Δείξτε σύνεση γιατί ο Δίας δεν μπορεί να κάνει θαύματα για να σας ξελασπώσει.

Ζώδια : Για ποιους η ατμόσφαιρα θα είναι εκρηκτική;

 

Αιγόκερως

Ναι, ναι το ξέρω, το ξέρω, έχετε κουραστεί να λέτε ότι κουραστήκατε. Με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα πάνω σας, έχετε κάθε δίκιο να λέτε ότι είστε εξουθενωμένοι. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να είστε ευρέθιστοι και να ξεσπάτε στον/στην σύντροφο σας, είτε φταίει, είτε όχι καθώς έχετε μεγαλύτερη ανάγκη για στήριξη και φροντίδα. Δυστυχώς όμως εκείνος/η δεν ανταποκρίνεται.

Προσέξτε μήπως αυτή σας η ανάγκη σας οδηγήσει σε παράλληλη σχέση προκειμένου να ανανεωθείτε , καθώς έτσι, απλά κουκουλώνετε την ανάγκη σας και δεν την φροντίζετε πραγματικά.

Υδροχόος

Μεγάλη προσοχή στην υγεία σας καθώς τα ζητήματα που σας απασχολούν, κυρίως με την εργασία σας, έχουν την τάση να σωματοποιηθούν. Σας ταλαιπωρούν διλήμματα σε σχέση με το πως θα διαχειριστείτε ορισμένες προτάσεις που σας έχουν γίνει και αισθάνεστε πολύ διχασμένοι. Ωστόσο, ο Ήλιος που θα μπει στον Καρκίνο από 22/6, θα σας δώσει μοναδικές ευκαιρίες για να περάσετε όμορφα με το ταίρι σας, και γιατί όχι;

Να οργανώσετε μια μικρή απόδραση παρέα. Από την άλλη πλευρά βέβαια, δεν μπορείτε να χαρείτε ξέγνοιαστα τα όσα καλά σας συμβαίνουν καθώς στον οικογενειακό τομέα κλείνουν κύκλοι με την Πανσέληνο 19/6 και πλέον δεν θα είναι τίποτα το ίδιο.

Ιχθύς

Ο Άρης στον 5ο οίκο σας που σχετίζεται με τα ερωτικά σας, σας κάνει πιο διεκδικητικούς σε όσα θέλετε να πετύχετε, είτε πρόκειται για την προσέγγιση ενός ατόμου που σας ενδιαφέρει, είτε για να διορθώσετε τα κακώς κείμενα στην σχέση που είστε. Ωστόσο, υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να γίνεται πιεστικοί ή και αδιάλλακτοι στον τρόπο που θα κινηθείτε και αυτό να σας φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα.

Όμως ανοικτά μέτωπα υπάρχουν και σε σχέση με τα αδέλφια σας, καθώς ζητήματα που χρονίζουν, φαίνεται να οδηγούνται προς κλείσιμο λόγω της Πανσελήνου 19/6. Τα επαγγελματικά σας, που φαίνεται να σας «τρέχουν» μεν αλλά είναι καλά δρομολογημένα, σας ανταμείβουν για τις υπόλοιπες δυσκολίες που βιώνετε.