Το «Αποτύπωμα του Ανθρώπου» στη Δημοτική Πινακοθήκη

Από το Κέντρο Πρόληψης Π.Ε. Λάρισας - Ο.ΚΑ.ΝΑ σε συνεργασία με το Εργαστήρι Ζωής και τη Δημοτική Πινακοθήκη Λάρισας - Μουσείο Γ.Ι. Κατσίγρα

Το Κέντρο Πρόληψης Π.Ε. Λάρισας – Ο.ΚΑ.ΝΑ σε συνεργασία με το Εργαστήρι Ζωής και τη Δημοτική Πινακοθήκη Λάρισας – Μουσείο Γ.Ι. Κατσίγρα διοργανώνει την καθιερωμένη εκδήλωση «Αποτύπωμα του Ανθρώπου» το Σάββατο 16 Μαρτίου 2019, ώρα 18:30, στο Αμφιθέατρο της Δημοτικής Πινακοθήκης Λάρισας.

Η φετινή εκδήλωση, με τίτλο «Ταξίδι στον τόπο μου», έχει θέμα ένα υπέροχο ταξίδι στις εικόνες της πόλης μας, ένα ταξίδι σε αγαπημένα στέκια, σε σημεία αναφοράς και κοινής μνήμης, εκεί που οι άνθρωποι συνήθιζαν και συνηθίζουν να συναντιούνται, να συνδέονται, να επικοινωνούν.

Το «Αποτύπωμα του Ανθρώπου» αποτελεί ευκαιρία για δράση και κοινωνική προσφορά. Φέτος το τμήμα Εθελοντών του Εργαστηρίου Ζωής του Κέντρου Πρόληψης συγκεντρώνει βιβλία, τα οποία θα δοθούν στο Εναλλακτικό Σχολείο Ενηλίκων του θεραπευτικού προγράμματος ΚΕΘΕΑ «Έξοδος», προκειμένου να στηρίξουν τη βιβλιοθήκη του.

 

Ακολουθήστε το 6days.gr στο Instagram