Πήλιο : Τελευταίες βουτιές για Βανδή, Μπακοδήμου, Χαραλαμπόπουλο, Καβογιάννη

Πήλιο : Τελευταίες βουτιές για Βανδή, Μπακοδήμου, Χαραλαμπόπουλο, Καβογιάννη. Μπορεί φέτος η Δέσποινα Βανδή να μην έκανε πολλές διακοπές και να μην επισκέφτηκε πολλά μέρη, όμως έχει κάθε λόγο να είναι ευτυχισμένη!

Η γνωστή τραγουδίστρια εκμεταλλεύτηκε το διάλειμμα μιας εβδομάδας που έκανε η παράσταση «Το Δικό μας Σινεμά» στο θέατρο Άλσος και ταξίδεψε στο Πήλιο μαζί με αγαπημένους φίλους αλλά και τα παιδιά της, Μελίνα και Γιώργο. Η Μαρία Μπακοδήμου, η Μαρία Λεκάκη, η Μαρία Καβογιάννη, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος με την σύζυγό του, Λίνα Πρίντζου ήταν κάποια από τα μέλη της μεγάλης παρέας.

Η Δέσποινα Βανδή και οι φίλοι της δεν σταμάτησαν να ζουν κάθε στιγμή αυτού του υπέροχου ταξιδιού και φυσικά να απολαμβάνουν τον ήλιο και τη θάλασσα. Το Πήλιο φημίζεται για τις μαγευτικές παραλίες του και τα γραφικά χωριά του, συνεπώς η παρέα είχε να εξερευνήσει και να ανακαλύψει πολλά και διαφορετικά πράγματα.

Στις εκδηλώσεις της Πλατανιώτικης βραδιάς, στον Πλατανιά παραβρέθηκε η παρέα προχθές, κατά τη διάρκεια της ημερήσιας εξόρμησής τους στο Πήλιο. Εκεί βρέθηκαν η ερμηνεύτρια Δέσποινα Βανδή, οι ηθοποιοί Μαρία Λεκάκη, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και η παρουσιάστρια Μαρία Μπακοδήμου, οι οποίοι διαμένουν στις Μηλιές.

Η ταλαντούχα τραγουδίστρια δεν θα μπορούσε να μην δείξει στους φίλους της τις μαγειρικές της ικανότητες και αυτός είναι και ο λόγος που μπήκε στην κουζίνα και έφτιαξε την αγαπημένη της συνταγή για ψωμί. Βαρκάδα, ατέλειωτες βόλτες, φαγητό και πολύ κολύμπι είναι μερικά από αυτά που περιελάμβανε η καθημερινότητά τους.

Δες φωτογραφίες: