Τροφές που κάνουν το σώμα μας να μυρίζει υπέροχα

Τροφές που όταν της καταναλώνουμε λειτουργούν ως eau de parfum για το σώμα μας. Όλα όσα τρώμε διαμορφώνουν το σώμα μας, ακόμη και την προσωπικότητά μας. Οι περισσότεροι από εμάς θέλουμε να ακτινοβολούμε. Θέλουμε να έχουμε ισορροπημένο βάρος και να κάνουμε μια όσο το δυνατόν υγιεινή ζωή. Χωρίς όμως να στερούμαστε τις μικρές απολαύσεις στο φαγητό.

Γνωρίζουμε τις τροφές που μας παχαίνουν, που μας κάνουν πιο νωχελικούς, που μας κοιμίζουν. Γνωρίζουμε αυτές που κάνουν το σώμα μας να μυρίζει άσχημα. Αλλά δεν γνωρίζουμε ότι υπάρχει μια ομάδα τροφών που μπορεί να μας κάνει να μοσχοβολάμε. Να ευωδιάζουμε χωρίς να χρησιμοποιούμε κάποιο άρωμα.

Αυτές είναι θησαυρός και καλό είναι να τις καταναλώνουμε μέσα στην ημέρα, ώστε να ενισχύσουμε το υπέροχο φυσικό άρωμά τους στο σώμα μας.

Οι 6 τροφές που μας κάνουν να μυρίζουμε υπέροχα

1. Εσπεριδοειδή: Τα φρούτα αυτά έχουν μεγάλη επίδραση στη μυρωδιά του σώματός. Τα εσπεριδοειδή δουλεύουν ως εξής: Αντικαθιστούν τη δυσοσμία με μια νέα μυρωδιά φρεσκάδας. Τα πορτοκάλια, τα μανταρίνια βοηθούν να αναδυθεί από τους πόρους σας μια εσάνς καθαριότητας.

2. Κάρδαμο: Προσθέστε λίγο κάρδαμο στο φαγητό σας. Καθώς θα εισχωρεί στο σώμα σας, θα του χαρίσει μια υπέροχη μυρωδιά.

3. Τσάι γιασεμιού: Γενικά το τσάι με βότανα σας βοηθά να απομακρύνετε τις τοξίνες από το σώμα σας. Το τσάι γιασεμιού κάνει ακριβώς αυτό και παράλληλα ανακουφίζει το πεπτικό σας σύστημα, χαρίζοντας στο σώμα σας ένα ωραίο άρωμα.

4. Δενδρολίβανο: Είναι ένα από τα βότανα που χαρίζουν ωραίο άρωμα στο σώμα. Αν το αγαπάτε κιόλας, είστε πολύ τυχεροί.

5. Λεμόνι και νερό: Όταν αυτά τα δύο αναμιγνύονται, έχουν εκπληκτικά οφέλη. Το νερό από μόνο του είναι σημαντικός παράγοντας για υγιές σώμα. Όταν προσθέσετε μάλιστα και μια φέτα λεμόνι σε αυτό, θα το νιώσετε να αναδύεται από τους πόρους του δέρματός σας.

6. Κανέλα, Θυμάρι και Μέντα: Αυτά τα τρία αρωματικά είναι αγαπημένα. Τα καλά νέα εδώ είναι ότι κάνουν το σώμα σας να ευωδιάζει.