Κ. Αγοραστός : «Από τη Λάρισα στέλνουμε ηχηρό μήνυμα νίκης»

«Εδώ από την καρδιά της Περιφέρειας μας, την πρωτεύουσα της Θεσσαλίας, τη Λάρισα, στέλνουμε σήμερα όλοι μαζί ηχηρό μήνυμα νίκης για τις εκλογές της Κυριακής. Βάζουμε την Θεσσαλία στην πρώτη γραμμή. Βάζουμε την Λάρισα στην πρώτη γραμμή του αγώνα και των κατακτήσεων, για την ανάπτυξη και την παραγωγική ανασυγκρότηση του τόπου μας, που αποτελεί όρο επιβίωσης για την επόμενη μέρα, όχι μόνον για την Περιφέρεια μας αλλά και για την χώρα», τόνισε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας και εκ νέου υποψήφιος, επικεφαλής της παράταξης «Συμμαχία υπέρ των πολιτών» Κώστας Αγοραστός από το βήμα της κεντρικής ομιλίας που πραγματοποίησε στη Λάρισα και συγκεκριμένα στο Δημοτικό Ωδείο της πόλης.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε ο Κώστας Αγοραστός στα έργα που έγιναν και σε αυτά που θα πραγματοποιηθούν, σημειώνοντας «το έργο μας, αδιάψευστος κριτής μας: Είμαστε πρώτοι σε απορροφητικότητα έργων στην Ελλάδα με ποσοστό 95%.».

Για να συνεχίσει λέγοντας «εδώ από την καρδιά της Περιφέρειας μας, την πρωτεύουσα της Θεσσαλίας, τη Λάρισα, στέλνουμε σήμερα όλοι μαζί ηχηρό μήνυμα νίκης για τις εκλογές της Κυριακής.

Κοιτάμε το μέλλον με αισιοδοξία και διεκδικούμε ένα καλύτερο αύριο για μας και τα παιδιά μας. Βάζουμε την Θεσσαλία στην πρώτη γραμμή.

Βάζουμε τη Λάρισα στην πρώτη γραμμή του αγώνα και των κατακτήσεων, για την ανάπτυξη και την παραγωγική ανασυγκρότηση του τόπου μας, που αποτελεί όρο επιβίωσης για την επόμενη μέρα, όχι μόνον για την Περιφέρεια μας αλλά και για τη χώρα.

Η Κυριακή 26 Μαΐου θα είναι ημέρα νίκης για τη Θεσσαλία. Ημέρα νίκης, για όλους εμάς που με την «Συμμαχία υπέρ των πολιτών», βάλαμε πάνω από όλα τους πολίτες, τους Θεσσαλούς και τις Θεσσαλές, τους Λαρισαίους και τις Λαρισαίες.

Ζητάμε ισχυρή εντολή πρώτης Κυριακής, για να ανανεώσουμε το νήμα της συνεργασίας, της συνέργειας, της εμπιστοσύνης, της αποτελεσματικότητας, της κοινωνικής συνοχής, της δημιουργίας.

Για να κάνουμε την Περιφέρεια μας πρωτοπόρα στην Ελλάδα και στην Ευρώπη.

Αλλάζουμε τη Λάρισα, αλλάζουμε τη Θεσσαλία.

Το έργο μας στην Περιφέρεια Θεσσαλίας αποτελεί εγγύηση για το αύριο, εγγύηση για τον πολίτη. Το έργο μας στην Λάρισα αποτελεί εγγύηση για τους Λαρισαίους και τις Λαρισαίες. Τα νούμερα αποστομωτικά. Στην Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας έγιναν ή εξελίσσονται 704 έργα συνολικού προϋπολογισμού 877.582.222,64€ .

Τα προβλήματα δεν λύνονται με συνθήματα. Λύνονται με έργα. Στην Περιφέρεια Θεσσαλίας προκρίναμε την πράξη αντί της θεωρίας. Επιλέξαμε την ευθύνη μίας νέας αρχιτεκτονικής για τη Θεσσαλία, με πυλώνες τη δημιουργία και την αποτελεσματικότητα και επίκεντρο τον άνθρωπο.

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας μιλάει καθημερινά με τα έργα της.

Ακολουθήσαμε και ακολουθούμε αταλάντευτα τον δρόμο της ανάπτυξης. Το δρόμο της κοινωνικής αλληλεγγύης, το δρόμο της ευθύτητας και της αλήθειας.

Για μας, η ενωμένη Θεσσαλία, η «Συμμαχία υπέρ των πολιτών», αποτελεί αδιαπραγμάτευτη αρχή και πυξίδα των επιλογών μας.

«Δουλειά, δουλειά, δουλειά για όλους» αυτό θέλουμε. Αυτός είναι ο πρωταρχικός μας στόχος για την επόμενη θητεία μας. Εργοτάξιο υψηλών απαιτήσεων τα προηγούμενα χρόνια η Περιφέρεια μας. Ένα μεγάλο στοίχημα με έντονη αναπτυξιακή δυναμική», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Κώστας Αγοραστός.