«Η Ευκαιρία της ζωής της»

Η Ομάδα χοροθεάτρου «OFF ART» σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών Λάρισας και το Θεσσαλικό Θέατρο παρουσιάζει τον μονόλογο του Άλαν Μπένετ «Η ευκαιρία της ζωής της» («Her big chance»), στο «Θέατρο του Μύλου» σήμερα Δευτέρα 19 και αύριο Τρίτη 20 Νοεμβρίου και ώρα 9:15 μ.μ. σε σκηνοθεσία – δραματουργική επεξεργασία Βασίλη Νανάκη και τη Ρούλα Καραφέρη να ερμηνεύει.

«Η ευκαιρία της ζωής της» είναι  ένας από τους μονολόγους του έργου του Άλαν Μπένετ «Talking Heads». Tο πρόσωπο του μονολόγου είναι η Λέσλυ, μια ηθοποιός που κάνει τα πάντα για να είναι μέσα στο κινηματογραφικό γίγνεσθαι της Αγγλίας. Τη συναντάμε στην προσπάθειά της να πάρει ένα ρόλο σε ερωτική ταινία.

Σε έναν ανδροκρατούμενο κόσμο έχει πάντα ένα χαμόγελο για όλους και σχεδόν μια απάντηση για τα πάντα. Με αφέλεια και χιούμορ ξεπερνά κάθε εμπόδιο, ενώ η ελαφρότητά της είναι κυριολεκτικά αβάσταχτη!

Τιμές Εισιτηρίων: Κανονικό: 8 ευρώ και Μειωμένο: 6 ευρώ (Μαθητικό, Φοιτητικό-Ανέργων). Κρατήσεις θέσεων-Πληροφορίες: 2410-533417, πρωί: 10 π.μ – 1 μ.μ.