Φεστιβάλ Θεάτρου Δρόμου Λάρισας

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Φίλων Θεάτρου Δρόμου διοργανώνει για όγδοη συνεχή χρονιά, το 8ο Φεστιβάλ Θεάτρου Δρόμου Λάρισας από το Δευτέρα 7 Οκτωβρίου έως και τη Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2019, σε συνδιοργάνωση με τη Περιφέρεια Θεσσαλίας και την υποστήριξη του Δήμου Λάρισας.

Το Φεστιβάλ Θεάτρου Δρόμου Λάρισας αφορά ένα παλιό είδος Θεάτρου που όμως σήμερα βρίσκει μεγάλη ανταπόκριση και κάθε χρόνο διοργανώνονται φεστιβάλ σε όλο και περισσότερες πόλεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Ομάδες θεατρικές, χοροθεατρικές, κουκλοθεάτρου, μουσικά σχήματα, εικαστικές παρεμβάσεις, παιδικές παραστάσεις και happening, με τη συμμετοχή σημαντικών καλλιτεχνών, θα δώσουν το «παρόν» και σε αυτό το Φεστιβάλ, που φιλοδοξεί να μετατρέψει το κέντρο της Λάρισας σε μία απέραντη γιορτή της Τέχνης και του Θεάτρου και παράλληλα να δημιουργήσει ένα δίκτυο δράσεων και ένα σημείο συνάντησης καλλιτεχνών και ομάδων.

Οι δύο πρώτες μέρες θα καλυφθούν με δράσεις και παραστάσεις από καλλιτέχνες δρόμου και ομάδες καλλιτεχνών δρόμου από την Ελλάδα και τα Βαλκάνια, οι οποίες θα λάβουν χώρα σε όλους τους πεζοδρόμους και τις πλατείας του εμπορικού κέντρου της πόλης.

Η τελευταία ημέρα του φεστιβάλ είναι για πρώτη φορά φέτος αφιερωμένη αποκλειστικά στη κωμωδία φιλοδοξώντας να εισάγει το κοινό της Λάρισας και στα Φεστιβάλ Κωμωδίας όπως αυτά διεξάγονται σε όλο τον κόσμο.

Μια μοναδική εμπειρία ψυχαγωγίας σας περιμένει στη φετινή γιορτή θεάτρου και γέλιου