Στη φυλακή σωφρονιστική υπάλληλος που έκανε σεξ με κρατούμενο

Στη φυλακή σωφρονιστική υπάλληλος που έκανε σεξ με κρατούμενο. Ποινή φυλάκισης ενός έτους επέβαλε δικαστήριο της Αγγλίας σε σωφρονιστική υπάλληλο και σε κρατούμενο, για την ερωτική σχέση και τις σεξουαλικές επαφές που διατηρούσαν για περισσότερο από ένα χρόνο μέσα στο ίδρυμα.

Η 26χρονη Έμιλι Γουάτσον εργαζόταν στις φυλακές του Ρέξαμ, όταν άρχισε να έρχεται πιο κοντά με τον Τζον Μακ Γκι, στον οποίο είχε επιβληθεί ποινή οκτώ ετών για επικίνδυνη οδήγηση, που είχε ως αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό ενός ανθρώπου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του BBC, o κρατούμενος ενώπιον του δικαστηρίου κατέθεσε πως η σχέση του με τη σωφρονιστική υπάλληλο άρχισε τον Οκτώβριο του 2017, ενώ η Γουάτσον δήλωσε ένοχη και ερωτευμένη με τον Μακ Γκι.

Σε αρκετές περιπτώσεις, έκαναν virtual sex μέσω του Face Τime, ενώ η Γουάτσον τού έστελνε αρκετές γυμνές φωτογραφίες και videos της. Μετά από την έρευνα που έγινε, διαπιστώθηκε πως μόνο σε ένα μήνα, είχαν μιλήσει τηλεφωνικά 96 φορές.

Σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν στο δικαστήριο, η 26χρονη τον επισκεπτόταν αρκετά συχνά στο κελί του όπου τουλάχιστον δύο φορές τού έκανε στοματικό έρωτα, ενώ άλλη μία είχαν ολοκληρωμένη επαφή.

Η μεταξύ τους επικοινωνία γινόταν μέσω κινητού τηλεφώνου, το οποίο μάλιστα είχε προμηθεύσει τον κρατούμενο η υπάλληλος των φυλακών και το είχε κρυμμένο σε ένα playstation. Προκειμένου, δε, να μπορεί να το ξεβιδώνει, του είχε πάρει και ένα στυλό που γινόταν κατσαβίδι!

Η σωφρονιστική υπάλληλος οδηγήθηκε στη φυλακή μετά την ανακάλυψη για τις ερωτικές επαφές που είχε με τον κρατούμενο.

 

Ακολουθήστε το 6days.gr στο Instagram