Ανδρικά Beauty Essentials για τις διακοπές.

Ήρθε επιτέλους η εποχή που περιμέναμε όλοι με ανυπομονησία τόσο καιρό: καλοκαίρι και μαζί του φέρνει το αγαπημένο θέμα συζήτησης για όλες τις παρέες- την οργάνωση των φετινών διακοπών.

Εκτός λοιπόν από το πού, το πότε, με ποιόν- τους φίλους ή την κοπέλα μας, κάτι που πρέπει να σχεδιάσουμε και να μην αφήσουμε στην τύχη είναι το απαραίτητο νεσεσέρ των διακοπών καθώς και το περιεχόμενο του. Οι καιροί που το νεσεσέρ αποτελούσε γυναικείο προνόμιο έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Πλέον, αυτό αποτελεί hot ανδρικό αξεσουάρ, καθώς εκτός από μοντέρνο και στυλάτο, περιέχει τα απαραίτητα beauty products για τα μαλλιά, το πρόσωπο και το ακριβοθώρητο σώμα μας, που όλο το χειμώνα στάξαμε κουβάδες ιδρώτα για να χτίσουμε και να μας βγάλει ασπροπρόσωπους.

Τι είναι όμως πραγματικά απαραίτητο να περιέχει αυτό το νεσεσέρ- travel bag;

 

 

Αρχικά, travel size συσκευασίες με το αγαπημένο μας σαμπουάν, αφρόλουτρο και κρέμα σώματος για να μην στερηθούμε στιγμή την απαλότητα, το άρωμα και καθαριότητα σε βάθος που αυτά προσφέρουν- τα ξενοδοχεία ως επί το πλείστον μας προμηθεύουν με τα αντίστοιχα προϊόντα, δεν είναι όμως αυτά που αγαπάμε και εμπιστευόμαστε.

Η καθαριότητα και ενυδάτωση του προσώπου είναι επιβεβλημένη, ιδιαίτερα μετά την έκθεση στον ήλιο, οπότε, μαζί με το αντιηλιακό, δεν ξεχνάμε το face wash μας, την ενυδατική κρέμα προσώπου και το αγαπημένο μας serum, για τους τυπικούς της beauty routine.

Για τους σκληρούς που δεν αποχωρίζονται τα γένια και το μούσι τους ούτε στις σκληρές θερμοκρασίες του καλοκαιριού, το beard wash και το beard oil θα τους χαρίσουν την περιποίηση και την απαλότητα που χρειάζονται, ενώ για τους λάτρεις του ξυρίσματος, απαραίτητα αξεσουάρ το ξυραφάκι, ο αφρός ή η κρέμα ξυρίσματος με το λατρεμένο πινέλο και το shave balm που καταπραΰνει, ανακουφίζει και ανανεώνει.

Τέλος, δεν πάμε πουθενά χωρίς το αγαπημένο μας άρωμα, στοιχείο που τονώνει την αυτοπεποίθηση και μας φτιάχνει το στυλ και την διάθεση με έναν απλό ψεκασμό.

 

Καλό καλοκαίρι σε όλους μας- ας είμαστε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας!

Κώστας Τσοπουρίδης The Two Barbers